[ bubuvill ]
Minden ami az autóban elektromos !
  2020.04.05 02:04

Föoldal
Kapcsolat - nyitvatartás
Partnereink, hasznos linkek
Térkép / Map
Képek
Contact - working hours
Referenciák
Érdekességek
ÁRAMKÖR SZAKMAI EGYESÜLET
Szolgáltatások
Munkatársaink


Események...

 • Ózonnal a koronavírus ellen
 • KLÍMA SZAGTALANÍTÁS

 • Világításteszt akció!

 • KLÍMA ELLENÕRZÉS DÍJMENTESEN


  > Föoldal > KLÍMA SZAGTALANÍTÁS

  KLÍMA SZAGTALANÍTÁS

   

  Tavasz közeledtével a legtöbb klímás autóban érzékelni lehet egyfajta jellegzetes dohos szagot, ami a szellõzõrácsokon keresztül áramlik az autó belsejébe. Ennek oka többek között egyfajta baktérium letelepedése lehet, ami elõszeretettel fészkeli be magát ebbe a nyirkos közegbe. Az autóklíma berendezésének tisztítása, karbantartása nem csak az autó értékének megõrzése miatt fontos, hanem egészségünk megóvása érdekében is oda kell figyelnünk rá.

  Ezért ajánljuk kedves ügyfeleink figyelmébe a habos autóklíma tisztítást!

  Ez egy makacsabb szennyezõdések eltávolítására alkalmas módszer, mely során egy aktív habot juttatunk az autóklíma járataiba amely eltávolítja a lerakódott szennyezõdéseket, gombákat mikroorganizmusokat.


   

  Ózonnal történõ fertõtlenítés:

   

  Autóklíma tisztítás során a jármû utasterébe helyezzük a nagyteljesítményû ózongenerátort. A gép egy átlagos személyautót képes 25-30 perc alatt vegyszer nélkül fertõtleníteni, visszamaradó ózon, vagy káros anyag nélkül. A jármûklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltûnnek.

   

   


   

  Ne felejtsék el ellenõriztetni pollenszûrõjük állapotát sem! Az eltömõdött pollenszûrõ nem csak a jármû komfortszintjét csökkenti, hanem komoly és költséges károkat is tud okozni az elektomos rendszerben. A beltéri szûrõt ezért évente ill. 15.000 km-ként cserélni javasolt.

  Az eltömõdött pollenszûrõ miatt tönkrement elektronikák:

   

  Copyright (c) 2005 internetsoft

  [ admin ]